- numerar sau ramburs;
- ordin de plata;

Plata cu Numerar sau ramburs

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul firmei noastre.  Contravaloarea serviciului de livrare costa 15 lei TVA inclus. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor printr- firma de curierat, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea dupa verificarea coletului de catre CLIENT. Plata se face pe baza unei chitante emise de catre curier. Pentru comenzi mai mari de 500 lei TVA inclus, transportul este gratuit.

Ordin de plata

Pe baza unei facturi proforme emise de magazinul nostru se face plata prin Ordin de plata in urma confirmarii telefonice a comenzii.

Livrarea marfii se face doar dupa confirmarea platii. Este necesar sa se specifice numele persoanei juridice sau fizice in numele careia se face plata, pentru care se va emite factura, si numarul facturii proforme pentru care se face plata. Pentru platile prin ordin de plata aveti nevoie de urmatoarele date :

Nume firma: RECOM SISTEM SRL 
Cont lei: RO08 RZBR 0000 0600 1502 6616, deschis la RAIFFEISENBANK ROMANIA,  AGENTIA NATIUNILE UNITE
Cod unic inregistrare: RO16232163
Nr. Registrul Comertului : J40/3987/2004

Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Pentru produsele care nu se afla in stoc si se aduc la comanda, se incaseaza un avans de minim 20% din valoarea comenzii.