Carcasa TV pentru exterior VIZ-ART 46"
Carcasa TV pentru exterior VIZ-ART 46"
Carcasa TV pentru exterior VIZ-ART 46"
Descriere
Specificaţii
Opinii (0)
Descriere
Avantaje: Carcasele pentru exterior sunt sigilate la standard IP55 si sunt durabile in conditii de vreme extrema. Diagonala de 46". Se poate instala player DS sau accesorii optionale in interiorul carcasei. Aproape orice televizor LCD sau monitor poate fi transformat in sistem de afisare exterior. Temperatura din interior este controlata termostatic.
Functionalitate: Comunicare vizuala DOOH (Digital Out Of Home), semnalizari digitale, postere digitale, puncte de informate si multe altele. Protectia la standard IP55 ofera o gama larga de optiuni de instalare. Filtrele de aer care pot fi schimbate mentin interiorul fara praf. Sistemele antifurt securizeaza ecranul si accesoriile din interiorul carcasei.
Carcasele exterioare sunt solutii importante pentru comunicare vizuala. Pregatit pentru postere digitale si semnalizari digitale sau doar pentru televizor in partile exterioare ale restaurantelor. Acum aproape orice televizoarele LCD sau monitoarele pot fi transformate in sisteme de afisare exterioare.

Fisa tehnica
Specificaţii

General

Diagonala 46"
Instalare Afara
Motorizare 230V 50Hz
Optiuni - Doua incuietori; - siguranta de supraincarcare; - Incalzitor intern (controlat termic); - Filtru de racire
Siguranta Protectie IP55
Standard VESA Toate tipurile de VESA
Temperaturi -5°C - + 34°C
Tipul sticlei Policarbonat anti-reflexie
Opinii (0)

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

10.124,79Lei Fără TVA: 8.508,23Lei Disponibilitate: La comanda ( 30-45 zile )